| Siemenet | Viljelytarvikkeet | Kasvihuonetekniikka
 
 
Kukat S-Z
ISOSAMETTIKUKKA Taishan F1
TAGETES ERECTA. Suuret, säänkestävät kukat, tukevat ja venymättömät kukkavarret, korkeus on noin 35-40 cm. Lajikesarja on kehitetty Pekingin 2008 Olympialaisten massaryhmiin, peittävyys on hyvä ja kukkien värit kirkkaat.
Lue lisää
RYHMÄSAMETTIKUKKA Bonanza F1
TAGETES PATULA. Markkinoiden suurikukkaisimpia ja aikaisimpia lajikesarjoja, kukkien halkaisija on noin 5cm. Kasvutapa on tasainen ja matala. Kerrotut kukat täyttyvät hyvin jo taimivaiheessa.
Lue lisää
RYHMÄSAMETTIKUKKA Durango F1
TAGETES PATULA. Aikainen ja erittäin suurikukkainen sarja, kukkien halkaisija on 5–5,5 cm. Taimet tuuheita ja matalia, jo ensimmäiset kukat täyttyvät hyvin. Kukkii runsaasti taimivaiheesta saakka. Hyvin tasainen kasvultaan, tasaisuus säilyy kukkaryhmissä ja -istutuksissa koko kasvukauden. Hyvä peittävyys ja ryhmäkestävyys, sopii myös suuriin massaryhmiin.
Lue lisää
SARVIORVOKKI Sorbet F1
VIOLA x CORNUTA. Lajikesarja, jonka jalostuksessa on erityisesti pyritty huomioimaan erityisesti viljelijä. Taimivaiheen kehitys on eri väreillä yhtäaikaista, kasvutapa on jalostettu mahdollisimman yhtenäiseksi ja eri värien kukinnan alku on pyritty saamaan mahdollisimman samanaikaiseksi. Jalostajan pyrkimyksenä on ollut kehittää aikainen lajikesarja, joka viljelyn tarkan ajastuksen ansiosta minimoi viljelykustannukset. Jalostuksella on myös parannettu kukkakoon pysyvyyttä ja kukinnan kestoa, koeviljelmillä sarja on kukkinut runsaasti erittäin pitkään. Sopii sekä varhaislajikkeeksi että myöhempään viljelyyn, jalostaja suosittelee lajikesarjaa myös syystuotantoon. Sarjan värivalikoima on erittäin laaja, siihen kuuluu sekä yksiväriä, läiskällisiä että monivärisiä lajikkeita. Tässä esittelemme moniväriset lajikkeet, niihin on viime vuosina tullut useita uutuusvärejä.
Lue lisää
SARVIORVOKKI Penny F1
VIOLA x CORNUTA. Aikainen ja tiiviskasvuinen hybridiorvokkisarja, jonka kukat ovat kookkaat ja värikkäät, kukkii runsaasti ja kukinta kestää pitkään. Sopii varhaiskauden kukkivaksi ruukku- tai amppelikasviksi, kaunis myös ryhmissä ja parvekelaatikoissa. Sarjan värivalikoima on erittäin monipuolinen.
Lue lisää
SARVIORVOKKI KP-Super F1
VIOLA x CORNUTA. Sarja kookaskukkaisia sarviorvokkilajikkeita, jotka kasvutavaltaan ja -voimakkuudeltaan sopivat erityisen hyvin aikaisiin amppeli- ja ruukkuistutuksiin. Kukinta alkaa aikaisin ja on runsasta. Täyttävät suuremmatkin amppelit nopeasti haarakkaan kasvutapansa ansiosta. Värejä on täydennetty vuosittain, nyt sarjaan kuuluu mm. useita erikoisvärejä.
Lue lisää
AMPPELIORVOKKI Cool Wave F1 UUTUUS
VIOLA x WITTROCKIANA. Puolisuurikukkainen amppeliorvokki, joka sopii erityisesti suuriin amppeleihin ja ruukkuistutuksiin, erinomainen myös ryhmissä maanpeitekasvina. Kasvutapa on voimakkaan haarakas ja lamoava, pistokasorvokkilajikkeita muistuttava, ja taimitarve on muita orvokkilajikkeita selvästi pienempi. Kukkii hyvin runsaasti, kukat nousevat lamoavan lehdistön päälle joten taimi on parhaimmillaan täydessä kukassa myytynä. Kevätviljelyssä viljelyaika myyntivalmiiksi, kukkiviksi taimiksi on noin 13-14 viikkoa kylvöstä, kukinta alkaa noin 11-12 viikkoa kylvöstä. Siemenet toimitetaan viritettyinä Primed-siemeninä, kylvöksen taimettuminen on tasaista ja nopeaa.
Lue lisää
TARHAORVOKKI Linda F1 -sarja
VIOLA x WITTROCKIANA. Suurikukkainen lajikesarja, kukan halkaisija noin 8-9cm. Kasvutapa tuuhea ja venymätön, tanakat kukkavarret, kehittää runsaasti kukkia jo taimivaiheessa. Sietää hyvin sekä matalia että korkeita lämpötiloja: erinomainen viljeltäväksi varhaiskevään myyntikautta varten, mutta sopii myös viljeltäväksi kesäolosuhteissa syksyn markkinoille. Aikainen, viljelyaika noin 11-13 viikkoa. Sarja on geneettisesti matalakasvuinen, joten kasvunsääteitä kannattaa käyttää maltillisesti. Nyt sarjaan on lisätty muutama hehkeä erikoisväri värivalikoimaa piristämään!
Lue lisää
AMERIKANZINNIA Zahara F1
ZINNIA MARYLANDICA. Tsinniahybridi jonka kehittelyssä on käytetty mm. korutsinniaa (Zinnia elegans). Lehdet ovat kiiltävän vihreät, kasvutapa on haaroittuva ja juuristo vahva. Sietää muita tsinnialajeja paremmin vetoa ja viileää, hyvän härmänvastustuskyky Aikainen, runsaasti kukkiva lajikesarja. Kasvaa noin 30-40 cm korkeaksi, kasvutapa on leveän haarakas. Erittäin peittävä suurissakin ruukkuistutuksissa, sopii myös ryhmiin. Juurruttuaan tulee toimeen niukallakin kastelulla. Kukkii erittäin runsaasti.
Lue lisää